ALTEZ:

een veelzijdig gespecialiseerd bouwbedrijf

met eigen productie van prefab beton, staalconstructies en ramen en deuren:

 


Historie:
In februari 1996 is mijn samenwerking gestart met het bedrijf Lambert Geerkens Systeembouw voor de realisatie van nieuwe bedrijfsgebouwen in de industriële, agrarische en hippische sector. Gedurende deze periode hebben verschillende veranderingen en verschuivingen plaats gevonden in het bedrijf  en in de markt. In het verleden ben ik werkzaam geweest in alle drie de sectoren en in verschillende regio´s, maar voornamelijk in het Zuiden en Westen van Nederland en daarbij ook enkele jaren gedeeltelijk in België, voornamelijk in de regio Antwerpen.

Lambert Geerkens stichtte het bedrijf in 1964 als eenmanszaak en is sindsdien gegroeid als de specialist in prefab systeembouw. Van bij het begin is het hoofddoel om zowel concept als kwaliteit te optimaliseren bij de bouw van industriële, agrarische en hippische gebouwen. De visie van de stichter "wat we zelf doen, doen we beter" geldt na ruim 46 jaar nog steeds. Ontwerp, engineering en productie van gebouwen en inrichting, getransporteerd en gemonteerd door hoog opgeleide en goed uitgeruste en gemotiveerde medewerkers: alles in één huis.

Vanaf maart 2008 is het gehele LG-bedrijf opgenomen in de ALTEZ-Bouwgroep. Met de samensmelting van de NV Geerkens en ALTEZ-GROUP is gekozen om de krachten van beide bedrijven te bundelen en samen als één sterke bouwpartner u als klant te kunnen bedienen.
 
De ALTEZ-group is per sector verdeeld in de volgende gespecialiseerde divisies: 

"A-ZES"                                      -->  industriebouw & totaalprojecten

"Agrinbo-Geerkens"               --> bouwprojecten voor de agrarische sector

"Geerkens-Hippico"               -->  dé specialist in hippische gebouwen en inrichtingen voor paarden

"LG-PRODUCTS"                    --> zorgt voor de productie & toelevering van de prefab-materialen

De Altez Group is een internationaal opererend bouwbedrijf dat de kracht van een grote onderneming combineert met de flexibiliteit van een lokale speler vanuit de volgende locaties:
     - Altez-West te Tielt (B)
     - Altez-Oost te Meeuwen (B)
      

Specialiteit:
Onze specialiteit is  de nieuwbouw van vrijstaande industriegebouwen opgebouwd met een staalkonstruktie en geïsoleerde gevelelementen in beton en silex-beton, in combinatie met aluminium ramen en deuren.

Onze werkmethode:
Wij bieden u totaalconcepten aan, vanaf uw idee tot de oplevering
  - ontwerp
  - studie en verzorgen van de bouwvergunningen
  - eigen productie & uitvoering
  - totaalafwerking

Projecten in uitvoering:
Van zodra een opdracht wordt gegund start een bouwteam van ALTEZ met de voorbereidende werken. De gehele leiding hiervan komt voor rekening van de projectleider die bij de uitvoering het aanspreekpunt is voor u als klant en de coördinatie voert binnen de ALTEZ-organisatie.


 


Het bedrijf LG-PRODUCTS (voorheen Lambert Geerkens Systeembouw):
LG Products is ons productiebedrijf voor prefab bouwmaterialen en gevestigd in Meeuwen (B) (ALTEZ-Oost).


Productie (geïsoleerde) betonwanden


Productie staalconstructie


Productie aluminium ramen, deuren en gevels met SCHÜCO-profielen Productie houten ramen en deuren